Standup på Sandnes Brygge

HEADLINER – Kevin Kildal, mannen bak podcasten “Klagemuren”, har hatt enorm suksess med soloshowene sine “Drittliv” (2017), “Skamløs” (2019), som begge fikk terningkast 6! Nå er han aktuell med showet “Force Majeure” (2021). Han er en av de beste komikerne i Norge, og morsommere enn noen gang. Så hvis du er klar for litt nord-norsk temperatur, ta turen innom Sandnes Brygge lørdag 16. oktober!

Alle komikerne Kevin får med seg e Sandnesgauker, som har lange fartstid som komikere i Stavanger-miljøet!

Trond Anfinnsen, lerar på dagtid, komiker på kveldstid. Finurligt sinn med mye kreativitet som setter ting i perspektiv, som me andre ikkje hadde tenkt på før.

* Thomas Sanne, rørlegger te vanligt, men har nå fått mer og mer fotfeste på standup-scenene rundt omkring i landet. Han rocka Storsalen på Folken i sommer, og har i tillegg opptrådt i Oslo og på Ricks i Bergen. Han kjøre ein blanding av grove og intelligente humor, og e alltid kjappe i replikken når det e nødvendigt.

Caroline Enoksen, veldig god historieformidling, tar oss ner memory lane med “fodle Caroline”, som alltid e ein klassiker. Ei du komme te å se mer av fremover.

Sama med broren, André Enoksen, der punchene komme tett, og vitsene alltid går et hakk ekstra utforbi boksen.