Stand up på Sandnes brygge

20/11/2021

19:00

Om arrangementet

Sandnes Brygge
Dørene åpner 18:00
Showet begynner 19:00
CC: 215 kr. (175 for studenter) for forhåndsbestilt billett.
-OBS: Går ikke an å kjøpe billett i døren.
18 års aldersgrense
—————————————————

HEADLINER – Pål Rønelv, driver Stand Up Bergen, en veteran i gamet, og en sikker headliner på et hver standup-show. Han får selv det kjedeligste i hverdagen til å bli hysterisk morsomt.

Konferansier – Hans Magne er en komiker som lener seg mot den mer absurde delen av standup-sjangeren. Han er blant annet komiker-favoritten til Dag Sørås, som har brukt han som fast oppvarmer på sine egne show. Hans Magne er en garantist for god stemning, han har veldig god improvisasjon med publikum, og derfor er det helt nydelig at han er kveldens konferansier i Storsalen på Folken denne fredagskvelden.

* Alon Fellus, en av de ivrigste komikerspirene i Bergen for tiden. Står jevnlig på klubbkveldene på Ricks. Har en energisk tilnærming på scenen, og et skråblikk på verden som får salen til å hyle ut i latter.

* Jan Gausel, up-and-coming komiker som har flere røverhistorier! En morsom mann som med sine truende og ignorante fortellinger klarer å sjarmere seg frem til smilebåndet ditt.

* Thomas Soyland, gründeren, entrepenøren, mannen som aldri holder seg innforbi boksen. Lokal pokal i Comedy Box som har hatt en liten pause fra standup i pandemien, men som nå er tilbake – bedre enn noen gang før