Emilie Lidsheim / Ny dato kommer

Om arrangementet

Emilie Lidsheim er en norsk viseartist og fiolinist. Musikken hennes omfavner en
moderne visestil med en blanding av klassisk, jazz, pop og vise. Med sine norske og lyriske tekster tar hun opp temaer om det nære og om større samfunnstemaer, med klimakamp og forskjeller i samfunnet som fanesaker. Høsten 2020 ga hun ut sin debutplate GAP produsert av Morten Qvenild og utgitt på Øra Fonogram.

I tillegg til hennes solokarriere har hun siden våren 2017 spilt med a-ha og deltok på deres akustiske innspilling (MTV unplugged), deres påfølgende akustiske turné i 2018 og deres elektriske sommerturné i 2018. Emilie er også medlem av den allsidige stryketrioen LEO (med Madeleine Ossum og Tove Erikstad) og det zanzibariske jazzbandet Matona’s Afdhal Group hvor hun synger og spiller den øst-afrikanske musikktradisjonen; Taarab.

Emilie Lidsheim har en klassisk bakgrunn med utdannelse fra Barratt Due Musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole (utøvende master). Hun er medlem
av og var med å starte det klassiske kammerorkesteret Ensemble Allegria og
har ellers jobbet med bl.a. No 4, Odd Nordstoga, Magne Furuholmen, Javid Afsari, Oslofilharmonien, Det Norske Solistkor og Det Norske Kammerorkester.

 

Billetter kommer