arrangement og billetter

Sandnes Brygge scene er byens eneste kommersielle private scene i sitt slag.

Vi har en kapasitet på 250 publikummere, nyoppussede scenerom og et brennende engasjement for byens kulturliv.

 

Prosjekter vi jobber med:

  • Det har lenge vært en ambisjon å bruke scenen som teaterscene. I juli skal Sandnes Brygge i samarbeid med Kari Koksvik fasilitere «lag en forestilling», en del av Sandnes Kommunes sommerskole 2021.05.28
  • Samarbeid med The Core: Sandnes har i over ti år utpekt seg som tydelig og sterk ambassadør og tradisjonsbygger innen dansesjangeren hipop/street. Byen har noen av landets beste dansere på dette feltet. Vi ser en gylden mulighet til å eksportere denne viktige delen av kulturuttrykket fra øvingslokalene og ut til innbyggerne i Sandnes og omegn.
  • Sandnes Indieforening: Singer/songwriters, middelaldrende menn med kassegitar, garageprosjekter og støyrockband samles under paraplyen Indie. Tredisjonelt defineres ordet Indieband som et band uten platekontrakt (indiependent label) men de siste 30 årene har ordet blitt en sjanger med bredt innhold. Alt med fundament i rocken. Sandens Indieforening skal tilby et bredt spekter av spennende, unge og innovative artister og band.
  • Sunny side: I oktober 2020 innledet Sandnes Brygge et samarbeid med noen av byens sentrale jazzmusikere. Sunny Side fikk såvidddt glimte dagens lys for Covid 19 satte en stopper for det hele. Det ble avholdt tre meget vellykkede konserer med god oppslutning og et tydelig signal på at dette er en konsertserie byen ønsker, trenger og bør ta vare på. Nytt for høsten er satsningen på den yngre generasjon med jazzmusikere. Det etableres en hovedserie og en klassikerserie.

 

For mer info eller samarbeid kontakt Rudi på booking@sandnes-brygge.no